11è Premi OMBÚ de fotografia

Enguany, a causa de la pandèmia de la COVID-19, tot s’ha vist trasbalsat. Malauradament estem vivint uns moments molt difícils en tots els àmbits, inclosa la cultura, dels que no veiem encara la sortida. Malgrat tot, la vida segueix i hem de fer el què calgui per intentar no deixar perdre massa càrrega pel camí i que aquesta situació ens afecti el mínim possible.
Aquest any, els Fotògrafs ja ens havíem fet a la idea que no es podria celebrar l’onzena edició del Premi Ombú de fotografia (l’any passat va començar el 24 de juny, acabant per la Festa Major) però la regidoria de Cultura de l’Ajuntament es va posar en contacte amb nosaltres per comunicar-nos que hi havia la voluntat de fer-la. I així es va posar la roda en marxa per preparar-ho tot, més tard que l’edició anterior, però amb la mateixa empenta per mantenir aquest concurs fotogràfic ben viu, malgrat les circumstàncies desfavorables que estem patint.
D’aquesta manera ens satisfà poder-vos anunciar oficialment l’onzena edició del Premi Ombú de Fotografia, organitzat per l’Ajuntament de Pineda de Mar i del què la nostra entitat és col·laboradora.

Des del dia 1 de novembre fins al 28 de novembre pots presentar les teves fotografies amb la temàtica “Pineda de Mar” i pots guanyar fins a 500€ de premi.

TEMA
Les fotografies presentades hauran d’estar relacionades directament amb les activitats, situacions o successos, territori, paisatge, i especialment a l’urbanisme i/o societat del municipi de Pineda de Mar, ressaltant principalment, entre d’altres, aspectes urbans, monumentals, artístics, culturals, sociològics, mediambientals o humans del municipi, especialment aquells que puguin resultar més sorprenents o menys coneguts.

NÚMERO DE FOTOGRAFIES A PRESENTAR
Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres originals.

PREMIS
La dotació econòmica dels premis serà la següent:
1r premi: 500,00 €
2n premi: 300,00 €
3r premi: 150,00 €
Premi al primer classificat de Pineda de Mar: 150,00 €
Cada participant només podrà accedir a un únic premi.

PREMI POPULAR
S’estableix un premi de 150,00 € per aquella fotografia elegida per votació popular des del 18 de desembre de 2020 fins el 3 de gener de 2021.

 

Per inscriure’t s’ha d’omplenar el següent formulari:

FORMULARI

 

Pots consultar la totalitat de les bases aquí

BASES