VI Ral·li fotogràfic de Pineda de Mar

Aquí teniu les bases de participació en el Ral·li d’enguany:

VI Ral•li Fotogràfic de Festa Major
Del 26 al 30 d’agost de 2021
Bases de participació

1. Objectius Promoure els valors culturals i artístics de la nostra vila i, relacionats amb la Festa Major i les activitats que en formen part. Així doncs, les fotos dels tres temes que s’indiquen més avall han de tenir a veure amb la Festa Major 2021.

2. Participants Tothom que ho desitgi.

3. Horari Es podran enviar les fotografies els dies 26, 27, 28, 29 i 30 d’agost .

4. Temes Els tres temes són:
• Tema 1: Vermell
• Tema 2: Moviment
• Tema 3: Fira

5. Suport Digital Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera, amb la mínima compressió i en format JPG.

6. Com es farà? Tots els participants podran fer les fotos en els dies indicats i hauran d’enviar-les al correu electrònic info@fotografsdepineda.com abans del dia 31 d’agost. El nom de cada arxiu JPG ha de ser el del tema al què correspongui (per exemple: si la foto és del tema “Vermell”, el nom de l’arxiu serà “vermell.JPG”) En el correu, a més d’incloure els arxius JPG, s’haurà d’indicar nom, cognoms, DNI i telèfon. Només s’acceptarà una foto de cada tema.

7. Premis Els col•laboradors en aquesta edició són l’Ajuntament de Pineda, la botiga Los Extremeños, la botiga CS Color, el restaurant Diagonal i el Centre Cultural i Recreatiu, a qui agraïm sincerament la seva aportació en aquests premis.
• Premi a la millor col•lecció (1 foto de cada tema)
• Premi a la millor fotografia del Tema 1
• Premi a la millor fotografia del Tema 2
• Premi a la millor fotografia del Tema 3
Cada participant només podrà optar a un premi.
Podeu trobar les bases de participació a la nostra pàgina web i també a la pàgina de facebook, indicades més avall.

8. Jurat i veredicte El jurat estarà format per la junta i els membres de la nostra associació que no hagin participat en el ral•li, així com la regidora d’Educació i Cultura, Sra. Sandra Pérez. El veredicte s’emetrà el diumenge 5 de setembre i es podrà consultar a la nostra pàgina web i també a la pàgina de facebook, indicades més avall.

9. Lliurament de premis Es passarà comunicació per correu electrònic o per telèfon a tots els qui hagin estat premiats, per convidar-los a l’acte de lliurament dels premis que es farà en el petit auditori de Can Comas, el divendres 10 de setembre a les 20h. Tots els participants queden convidats a l’acte.

10. Exposició de les obres Totes les fotografies presentades es podran veure a la pàgina web de la nostra associació (http://www.fotografsdepineda.com/) i a la pàgina de facebook (www.facebook.com/fotografspineda). Les fotografies guanyadores també es podran veure en el nostre perfil d’Instagram (https://www.instagram.com/igerspineda/)

11. Drets d’edició L’organització i l’Ajuntament de Pineda de Mar tindran dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges podrà ser transferit a tercers sense el previ consentiment de l’autor.

12. Drets d’imatge Els participants es fan responsables dels drets d’imatge de les persones que apareixen a les seves fotografies i de les possibles reclamacions.

13. Acceptació de les bases La participació en aquest ral•li pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

Organitza: Associació Fotògrafs de Pineda de Mar
Col•labora: Ajuntament de Pineda de Mar
Los Extremeños
CS Color
Restaurant Diagonal
Centre Cultural i Recreatiu