Conferència “EXPEDICIÓN y AVENTURA”, a càrrec de Óscar Sánchez

CONFERÈNCIA CANCEL·LADA!

 

 

LAMENTEM COMUNICAR QUE ENS VEIEM OBLIGATS A CANCEL·LAR LA CONFERÈNCIA, PER MOTIUS ORGANITZATIUS.
PREGUEM PERDONIN LES MOLÈSTIES QUE AIXÒ PUGUI SUPOSAR.

 

El prestigiós fotògraf Óscar Sánchez, galardonat internacionalment i reconegut per la seva magnífica trajectòria en la fotografia de paisatge, oferirà aquesta conferència que ell mateix ha resumit en aquesta frase:

“El viaje donde encontrarse con uno mismo”

Ens explicarà quines vivències hi ha al darrera d’una expedició en solitari i l’essència profunda de les seves fotografies en llocs remots. Tot allò què ha sentit quan s’ha trobat tot sol enmig de la Natura més salvatge.
També ens orientarà de com s’organitza un viatge d’aquestes característiques,  recomenacions de seguretat, tècniques en situacions complicades i molts consells per tal que l’experiència sigui grata i profitosa.

 

La conferència es farà el divendres 4 de novembre a l’Auditori de Pineda a les 20:00h

Cal fer inscripció prèvia des d’aquest formulari

Preu de l’inscripció: 7€ (es pagarà en efectiu a l’entrada de la conferència)